Строителни услуги

Строителни услуги от Строителна фирма Алгор, гаранция за качество и сигурност!

Алгор предлага

Строителни услуги

Ние от Строителна фирма Алгор предлагаме строителни услуги и коректно отношение, обвързано с фиксирани цени, срокове и гаранция. Стремим се към високо качество и професионализъм на извършените от нас строителни услуги и ремонти. Разполагаме с многогодишен опит и добре развита мрежа от доставчици на съвременни строителни материали с високо качество и на изгодни цени. Опитът, натрупан през годините поражда желанието винаги да приемаме предизвикателството, да надхвърлим всяко едно очакване.

Строителна фирма Алгор, извършва изграждане на нови и ремонт (претърсване) на стари покриви и покривни конструкции. С дългогодишния си опит фирмата е специализирана в изграждането и ремонта на едноскатни, двускатни, трискатни, четирискатни и многоскатни покриви и покривни конструкции. Основно извършваме ремонт на покриви /керемидени, битумни, бетонови, метални/, пренареждане на керемиди, претърсване на покриви за течове и тяхното отстраняване, смяна на летви и носещи греди, поставяне на улуци и водосточни тръби и т.н.
Основните материали, които използваме за изграждане на нови и ремонтиране на стари покривни конструкции са:
– дървен (10 % влажност) сух материал
– метални профили за метална покривна конструкция
– стоманобетонни изделия, (арматура и бетон) или монолитни покривни конструкции за плоча, пояси и колони.
(Материалите могат да бъдат закупени, както чрез строителна фирма Алгор, така и от клиента).
Основните материали за покритие на покриви, които използваме са:
– Керамични керемиди (цвят по избор от клиента)
– Метални керемиди (цвят по избор от клиента)
– Метални покривни панели (цвят по избор от клиента)
– Битум (цвят и модел по избор от клиента)
(Материалите могат да бъдат закупени, както чрез строителна фирма Алгор, така и от клиента).

 

Строителна фирма Алгор предлага изграждане на ВиК инсталации, вътрешни и външни ВиК мрежи, диагностика, профилактика, ремонт и поддръжка на ВиК инсталации; смяна на вертикални и хоризонтални ВиК водопроводи, тръби, фитинги, кранчета, щрангове и всички видове ВиК услуги. Предлагаме индивидуални оферти, след предварителен оглед, като извършваме само това, което е необходимо, без излишни ремонтни дейности. Екипът ни разполага с голям опит в сферата на качествените ВиК услуги.

Строителна фирма Алгор предлага професионално изграждане, проектиране и ремонт на всякакви електроинсталации.
Приемаме своята работа отговорно, защото знаем, че от добрите резултати зависи Вашето спокойствие и комфорт. Дългогодишният опит, с който разполагаме ни дава възможността да подбираме най-добрите материали на пазара. Изграждаме надеждни проекти на ел. инсталации, като винаги се съобразяваме с всички изисквания за безопасност и спецификации на обекта. Работата ни е обвързана с прецизност към детайлите и внимание към изпълнението.

Строителна фирма Алгор предлага вътрешна и външна хидро и топлоизолация на нови и стари сгради, на покриви, стени, тераси и др.. За целта извършваме, както подбора на материали, така и контролираме целия процес. Знаем, че поставянето на изолация е сериозна инвестиция, като предлагаме само най-доброто, като решение за Вашия дом, офис, търговско помещение и т.н.
Вслушвайки се в нашите препоръки гарантираме, че ще получите най-добрата за Вашата сграда хидро и топлоизолация. Тя ще осигурява комфорт и ще повишава енергийната ефективност на помещенията с години.
Предлагаме следните услуги в сферата:
– изграждане на хидроизолации – дренажни системи, хидроизолиране на стени, подове, мазета, гаражи, фасади и конструкции, изложени на сурови метеорологични условия.
– монтаж на топлоизолации – фасадни топлоизолации, подови и покривни топлоизолации с различни по специфика материали.

 

Чистим тавани и мазета с грижа, премахваме всичко, което затруднява вашия комфорт. Вдъхнете нов живот в дома си – бързо, лесно и без грижи!

Имате нужда от Строителна услуга?
Свържете се с нас!