Основни ремонти

Основни ремонти от Строителна фирма Алгор, гаранция за качество и сигурност!

Алгор предлага

Основни ремонти

Строителна фирма Алгор е един от лидерите в областта на строителството, като разполагаме с голям опит в генералните ремонти на къщи, апартаменти и офиси, сгради и всякакъв тип помещения. С дългогодишния си опит ние предлагаме всички видове строителни ремонти.
При основните ремонти се извършва по-сериозна намеса в имота, като основният ремонт може да включва частична промяна на планировката на помещенията или намеса по конструкцията на сградата. Каквато и да е Вашата необходимост от основен ремонт, не се колебайте да се свържете с нашия екип от специалисти, които се отнасят отговорно към работата си. Преди стартиране на работа винаги извършваме задължителен оглед, като даваме своята професионална оценка за необходимостта от всяка едно действие преди то да бъде предприето и най-подходящите материали за целта спрямо заделения бюджет.
Основни ремонти от Строителна фирма Алгор, гаранция за качество и сигурност!

Довършителните работи създават духа и атмосферата, които са фактор за качествено свършена работа, която е видима с просто око. Те обхващат онези работни процеси, чрез които се създават защитни, изолационни и декоративни покрития върху конструкциите с цел да се предпазят сградите от атмосферни или други вредни влияния, да се създадат по-благоприятни експлоатационни условия и да се решат определени интериорни задачи. Нашата строителна фирма извършва цялостни и довършителни ремонти, и пълни строителни решения. Притежаваме завършен набор от услуги за ремонта на вашето жилище, офис или търговски обект.

Шпакловката е тази част в ремонтната дейност, която е неизменен фактор от многокомпонентния процес на довършителните работи. Това е последният етап преди поставянето на боята. При шпакловката се следват няколко стъпки, които са взаимосвързани и зависими една от друга, като за целта се изисква майсторство и фини умения и не бива да бъде пренебрегвана. За да бъде изпълнена всяка стъпка безупречно и да не бъдат допуснати грешки, е нужно да се доверите на специалисти. За целта Строителна фирма Алгор е на Ваше разположение!

Боядисването е една много важна част от довършителния ремонт, защото без него не може да се придаде завършеност на помещенията, като това го превръща в съществен фактор и показател за качествено свършена работа, която е и видима с просто око. Боядисването се използва при реновиране на стари или завършване на нови жилища, офиси или търговски обекти.
Основните стъпки са предварителен избор на цветове за стените, подготовка на повърхността, облепяне на нежеланата за боядисване повърхност, осигуряване на хомогенност на боята, която ще се използва и последната, но не по значимост стъпка е почистването.
Ние от Строителна фирма Алгор притежаваме екип от специалисти, които са високо квалифицирани и с дългогодишна практика зад гърба си.

За всички, които желаят качествена настилка в тяхната баня или кухня, могат да се доверят на нашите услуги, за фаянс и теракот. В Строителна фирма Алгор знаем как да поставим фаянс и теракот в желаното помещение така, че да предоставят дълготрайност, устойчивост на влага и други нежелани реакции. След като се запознаем с обекта и направим равносметка на това, което ще ни бъде необходимо, започваме с поставянето на фаянс и теракот. Следваме желаното изискване за бързина, като водещо за нас е винаги първо качеството. За да достигнем до най-високото качество на всяка услуга, винаги се вслушваме внимателно в желанията на клиента, като винаги приемаме предизвикателството да надхвърлим очакванията.

Дюшемето е стара, традиционна подова настилка от естествено дърво. Здравината, трайността и красотата му са се доказали във времето и до днес, тъй като е естествена подова настилка.
Практикуват се различни методи за монтаж на дюшеме. Най-често се кове с пирони на предварително изградена дървена рамка. Върху нея се фиксират дъските, като се използват пирони или винтове. Тази основа се фиксира предварително за пода. Дюшемето може да се монтира и директно за пода без дървена скара, като се фиксира с подходящи за целта лепила. Важно уточнение е, че ако дървесината не е обработена предварително, то задължително трябва да се импрегнира с масло и лак. В случай, че имате интериорна идея за определен цвят, то може да се ползва и байц.
Съвет: Колкото по-качествена е замазката преди монтажа на дюшемето, толкова по-здрава подова настилка ще се получи, като краен резултат, тъй като основата пряко влияе на дъските и трябва да се нулират всички рискове за последващо измятане, подуване, деформиране на дървения материал и похлопване при ходене.

 

Гипсокартонът е модулна система в строителство, която позволява гъвкавост, както и сравнително кратки срокове за изпълнение. Колегите ни полагащи гипсокартон са монтажници с опит, което гарантира качеството на желания от Вас ремонт. Все повече хора избират нашите услуги с гипсокартон, тъй като работата с гипсокартон предразполага за гладка повърхност и прецизна нивелация, пести време и разходи, предлага идеална основа за боядисване и е подходяща за полагане на изолация. В зависимост от предназначението на сградата ние ще Ви посъветваме относно най-подходящите материали за конструкцията, за гипсокартона, да има ли изолационна вата или директно ще се постави и т.н.

Имате нужда от основен ремонт?
Свържете се с нас!